Головна Новини Оборона 2022 Голова Луганської ОВА пояснив, чому ЗСУ відійшли з Кремінної - "не треба шукати зраду"
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Луганської ОВА пояснив, чому ЗСУ відійшли з Кремінної - "не треба шукати зраду"

Гайдай пояснив, чому не треба шукати зраду в діях ЗСУ

18 квітня 2022, 17:57
Поділіться публікацією:

Голова Луганської обласної військової адміністрації пояснив, чому українські військові вийшли з Кремінної. Збройні сили України повинні перегрупуватися, щоб повторно йти в бій, бо російські військові почали рівняти місто із землею замість здійснення атаки. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Гайдай опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Голова Луганської ОВА пояснив, чому ЗСУ відійшли з Кремінної - "не треба шукати зраду"

Обстріляне місто Кремінна - Телеграм Сергія Гайдая

"Сьогодні вночі відійшли наші війська. Річ у тім, що майже за два місяці оборони вже дуже все розбите, сильно пристрілялися орки і вони вже вирішили не йти в атаку, прорив, а вирішили все рівняти із землею. Наші хлопці зрозуміли, що треба трохи відійти, перегрупуватись. Нічого такого критичного та надприродного в цьому немає. "Зраду" не треба шукати, просто немає сенсу стояти на одному місці і всім загинути, не завдати істотної шкоди ворогові. Тому і було ухвалено рішення відійти, перегрупуватись і далі воювати", — зазначив Гайдай.

Також голова Луганської ОВА повідомив, що в районах Рубіжного й Попасної тривають позиційні бої.

У Рубіжному, Попасній, Гірській громаді наразі спостерігається "маріупольська ситуація" — понад 70% зруйновано. За словами голови Луганської ОВА, це "населені пункти-привиди".

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти зайшли до Кремінної на Луганщині – вже відомо про перший розстріл цивільних. На Кремінній Луганської області російські окупанти розстріляли цивільний автомобіль. Відомо, що на місці загинуло чотири особи. Ще одна отримала поранення. Сергій Гайдай звернувся до мешканців Кремінної не наражати на ризик своє життя, як і життя своїх близьких.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини