Головна Новини Оборона 2022 Резніков прирівняв Кремль до Гітлера і розкрив головну мету агресора у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков прирівняв Кремль до Гітлера і розкрив головну мету агресора у війні

Резніков порівняв дії Росії з гітлерівськими і повідомив намір окупантів у війні проти України

17 березня 2022, 13:03
Поділіться публікацією:

Після того, як Росія провалила тактику бліцкригу, вона перейшла до тактики терору — з убивствами мирних жителів і масовими руйнуваннями. Таку заяву зробив міністр оборони України Олексій Резніков під час виступу на позачерговому засіданні Північноатлантичної ради. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України у Фейсбуці.

Резніков прирівняв Кремль до Гітлера і розкрив головну мету агресора у війні

Олексій Резніков - фото з відкритих джерел

"Кремль – це колективний Гітлер ХХІ століття. Це не метафора і не перебільшення", — заявив міністр оборони України.

Резніков зазначив, що за час війни російські окупанти вже вбили 103 дитини, а скалічили — понад 100. За три тижні війни ворог вбив майже 3 тисячі мирних жителів.

Під час виступу на позачерговому засіданні Північноатлантичної ради міністр оборони наголосив, що головна мета Росії — знищення України. Також Резніков додав, що воюючи з Україною, ворог воює з усім світом.

"Війна проти України – це війна проти світу. Забажавши знищити Україну, Росія пішла війною проти гуманізму, міжнародного права, миру та свободи – цінностей, які роблять нас людьми, а не машинами чи звірями. В полях та містах України люди, наші люди борються проти звірів у машинах", — заявив Резніков.

Як повідомляли аніше "Коментарі", у Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні. 

Також "Коментарі" писали, що на Житомирщині з початку війни російські загарбники нанесли 57 авіадурів. За час війни російські окупанти вбили 43 людини в Житомирській області. За словами голови Житомирської ОВА, російські окупанти зруйнували й пошкодили бальше 200 будівель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Светлослав

17 березня 2022, 16:04

Гитлер и его нацисты ненавидели и презирали "неарийцев", путлер пошел дальше - по делам его видно что он ненавидит и презирает не только "нерусских" и разных там русскоговорящих не из "русского (злотьмы)мира, но и всю свою кроворадную рашистскую орду (рф)орков...


Новини