Головна Новини Оборона 2022 На Житомирщині з початку війни російські загарбники нанесли 57 авіадурів: скільки зруйнованих будівель і загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині з початку війни російські загарбники нанесли 57 авіадурів: скільки зруйнованих будівель і загиблих

За час війни російські окупанти вбили 43 людини в Житомирській області

17 березня 2022, 12:41
Поділіться публікацією:

З початку війни російські окупанти завдали по Житомирській області 57 авіаударів, у результаті чого загинули 43 людини. Як повідомляють "Коментарі", про це заявив голова Житомирської обласної військової адмінстрації Віталій Бунечко на совїй сторінці у Фейсбук.

На Житомирщині з початку війни російські загарбники нанесли 57 авіадурів: скільки зруйнованих будівель і загиблих

Зруйнована будівля - фото з відкритих джерел

"З 24 лютого по території Житомирської області нанесено 57 ракетно-бомбових ударів. Внаслідок цих терористичних акцій загинули 43 громадянина. 20 з них – цивільні люди, які не мали відношення до будь-яких військових об’єктів. Більше того, ця війна вже відняла життя 3 дітей. Травмовано 62 жителі області, з-під завалів та з пожеж, викликаних бомбардуваннями, врятовано 20 осіб", — йдеться у повідомленні Бунечка.

За словами голови Житомирської ОВА, російські окупанти зруйнували й пошкодили бальше 200 будівель. Серед них ворог зруйнував пнад 65 житлових будинків, 3 гуртожитки й 2 навчальні заклади. Також пошкоджені понад 70 будинків, 41 навчальний заклад, 30 адміністративних та промислових будівель і 9 лікарень.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Сергій Шкарлет поспілкувався з міністрами освіти Ради Європейського Союзу. Чиновник розповів колегам, що станом на 17 березня російські окупанти пошкодили понад 400 закладів освіти, 59 будівель знищили повністю. В результаті обстрілів населених пунктів ворогом загинуло вже більше 100 дітей.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні розповіли, чому РФ може відмовитись від продовження війни в Україні. У Пентагоні вважають, що моральний дух окупантів може зруйнувати волю до продовження війни



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини