Головна Новини Оборона 2022 Путінський режим може відправити строковиків на війну в Україну - Арестович
commentss НОВИНИ Всі новини

Путінський режим може відправити строковиків на війну в Україну - Арестович

Арестович звернувся до російських матерів

26 березня 2022, 14:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За кілька днів у Росії стартує кампанія на заклик термінових на службу до збройних сил. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович під час брифінгу.

Путінський режим може відправити строковиків на війну в Україну - Арестович

Армія РФ

Вже 1 квітня у Росії розпочнеться заклик терміновиків. Олексій Арестович, посилаючись на дані наших розвідників, зазначає, що в РФ спостерігається різке падіння частки контрактників у підрозділах збройних сил, росгвардії тощо.

"Можемо очікувати, що путінський режим пожене вперед строковиків. Мами Росії подумайте, чи потрібно вам це і якщо не потрібно вдаватися до відповідних дій. Збережіть своїх синів. Їм нема за що помирати в Україні. Це війна не потрібна російському народу, вона потрібна тільки путінському режиму", — зазначив Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Росії заявили , що війна продовжиться, поки Україна не стане "нормальним сусідом". Про це говорить заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли , що окупанти знімають техніку з "консервації", але вона розкрадена: командир танкового полку РФ наклав на себе руки.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що в зоні ООС нашим військовим вдалося відбити кілька атак супротивника за минулу добу. За цей час наші захисники знищили десятки окупантів, а також їхню техніку.

Також "Коментарі" повідомляли, що наші воїни взяли в полон снайпера окупантів. Відомо, що жінка підтримувала бойовиків ОРДЛО та її рахунку багато жертв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини