Головна Новини Оборона 2022 Протитанкісти ЗСУ показали, як знищують ворога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Протитанкісти ЗСУ показали, як знищують ворога (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

8 березня 2022, 17:32 comments2719
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники показали, як знищують техніку супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Протитанкісти ЗСУ показали, як знищують ворога (ВІДЕО)

ЗСУ

Військові опублікували відеоролик, на якому знято роботу протитанкістів 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

"Російські солдати можуть повернутися в частини, а можуть частинами. Військові кажуть, що це вже їхній лінгвістичний вибір! Сьогодні вранці екіпажі ворожого танка та БТР зробили свій вибір, і протитанкісти бригади охоче їм у цьому допомогли. Вони більше не зможуть вести вогонь за українськими позиціями" !". — зазначають у Сухопутних військах ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у США пропонують частково закрити небо в Україні: що відомо. Американці прагнуть захистити зелені коридори від обстрілу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що під Києвом знищили ціле угруповання окупантів . Про знищення російського угруповання повідомив волонтер. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинка . Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

"Коментарі" раніше повідомляли про те, що президент України Володимир Зеленський розповів про можливі компроміси щодо Криму та Донбасу. Зеленський дав інтерв'ю американській телекомпанії. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини