Головна Новини Оборона 2022 Полісся під загрозою: Генштаб розповів про можливі плани Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Полісся під загрозою: Генштаб розповів про можливі плани Росії

Полісся під загрозою ударів РФ

4 квітня 2022, 13:49 comments3718
Поділіться публікацією:

На Поліському напрямку "висока ймовірність" ракетно-бомбових ударів літаками РФ, що діють з білоруських аеродромів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Генштаб Збройних сил України у Фейсбуці.

Полісся під загрозою: Генштаб розповів про можливі плани Росії

Знищена техніка окупантів - Генштаб ЗСУ

У повідомленні Генштабу наголошується, що окупанти можуть цілитися по об'єктах військової та цивільної інфраструктури.

Станом на 12:00 4 квітня зафіксовано помітне переміщення Східного військового округу та повітряно-десантних військ з Білорусі на територію Росії.

"Переміщення озброєння, військової техніки та особового складу здійснюється залізничним транспортом і повітряним шляхом", — повідомляється в Генеральному штабі Збройних сил України.

За інформацією Генштабу, окремі підрозділи 35-ї загальновійськової армії (Бєлогорськ) та 36-ї загальновійськової армії (Улан-Уде) Східного військового округу наразі перебувають у районах Речиці та Ямполя, що в Гомельській області в Білорусі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву. Інформація про те, куди саме збиралася потрапити Росія і по яких об'єктах у результаті було завдано удару – поки не повідомляється. Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється.

Також "Коментарі" писали, що в Міноборони повідомили, що насправді означає відхід російських військ — "це не капітуляція окупантів".

Читайте на порталі "Коментарі": Блінкен заявив, що Росія у війні проти України провалилася по всіх трьох фронтахРосійське керівництво провалило всі ключові цілі, які були актуальні ще до вторгнення російських військ в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини