Головна Новини Оборона 2022 У Міноборони повідомили, що насправді означає відхід російських військ - "це не капітуляція окупантів"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони повідомили, що насправді означає відхід російських військ - "це не капітуляція окупантів"

Міноборони повідомляє, що насправді означає переміщення російських військ і які ризики залишаються

4 квітня 2022, 12:37 comments1138
Поділіться публікацією:

В Україні, незважаючи на відхід російських окупантів із деяких територій, досі залишається високий ризик ескалації та ймовірність ракетних ударів, зокрема, і по великих містах. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

У Міноборони повідомили, що насправді означає відхід російських військ - "це не капітуляція окупантів"

Ганна Маляр - фото з відкритих джерел

"Попри те, що Київська область, Чернігівська і навіть із Сумської сьогодні відбувається переміщення і вивід, насправді це не означає його капітуляцію. Насправді ворог концентрує свої сили в інших регіонах. Частину військ виводить до Білорусі і там їх укріплює, перегруповує, там укріплює особовий склад", — заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За словами Маляр, на східних територіях Україна залишається значна загроза, тому що це ціль окупантів.

"І Харків, Харківська область, Донецька область, Луганська область. Ми знаємо страшну історію, те, що зараз відбувається з Маріуполем, це також ціль ворога. Є ракетні удари вже і по Одесі", — повідомила в ефірі Маляр.

Як повідомляли раніше "Коментарі", голова британської розвідки заявив, що страти мирних українців були частиною плану Путіна

Також "Коментарі" писали, що Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву. Інформація про те, куди саме збиралася потрапити Росія і по яких об'єктах у результаті було завдано удару – поки не повідомляється. Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється.

Читайте на порталі "Коментарі": Блінкен заявив, що Росія у війні проти України провалилася по всіх трьох фронтах. Російське керівництво провалило всі ключові цілі, які були актуальні ще до вторгнення російських військ в Україну. У результаті Російська Федерація зазнала стратегічної невдачі, і можливо навіть поразки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини