Головна Новини Оборона 2022 "Показали хто господар на вулицях Маріуполя": танкісти "Азова" знищують бронетехніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Показали хто господар на вулицях Маріуполя": танкісти "Азова" знищують бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

Захисники Маріуполя дають гідну відсіч ворогові

23 березня 2022, 16:07 comments2903
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Маріуполя продовжують героїчно боротися за місто та знищують живу силу та бронетехніку окупантів. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов – Маріуполь".

"Показали хто господар на вулицях Маріуполя": танкісти "Азова" знищують бронетехніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Вчора увечері, 22 березня, наші захисники опублікували відео роботи українських танкістів.

"Під час бою на вулицях Маріуполя було знищено 4 танки та кілька одиниць ворожої бронетехніки. Азовські танкісти показали ворогові хтось господар на вулицях Маріуполя та відправили окупантів до пекла", — повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що чомусь не всі компанії йдуть з російського ринку і як санкції впливають на економіку агресора. Експерти розповіли, чому не всі бізнесмени залишили ринок Росії і до чого це може спричинити. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що Білоруські військові готові заочно здаватися в полон – пов'язуються з українською владою. Українські Збройні Сили готові до будь-якого перебігу подій, і ворогові на території України просто нічого робити. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що на Банковій пояснили, чому переговори України та РФ йдуть тяжко. Переговори відбуваються постійно у онлайн-форматі. Наголошується, що має ряд важливих позицій і не готова за ними поступатися. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що опинилися в "котлі" : ЗСУ взяли в кільце окупантів у Бучі, Гостомелі та Ірпені. Буча, Ірпінь та Гостомель взято у кільце ЗСУ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини