Головна Новини Оборона 2022 "Подонки смердючі. Інших немає слів": Зеленський прокоментував обстріл Одеси окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Подонки смердючі. Інших немає слів": Зеленський прокоментував обстріл Одеси окупантами

Під час бесіди з пресою президент прокоментував сьогоднішні цинічні обстріли мирної Одеси з боку російських окупантів

23 квітня 2022, 21:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 квітня, президент України Володимир Зеленський провів зустріч із журналістами у київському метрополітені. Трансляцію заходу показали під час цілодобового телемарафону.

"Подонки смердючі. Інших немає слів": Зеленський прокоментував обстріл Одеси окупантами

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

У відповідь на запитання журналіста щодо можливості переговорів із РФ у Туреччині, Зеленський згадав про вибухи в Одесі. Президент зазначив, що сьогодні, перед великим та світлим святом, російські військові обстріляли Одесу. По місту було випущено сім ракет. Дві з них були збиті. Одна з ракет потрапила до житлової багатоповерхівки. В результаті є загиблі та постраждалі. Серед загиблих тримісячна дитина.

"Вісім людей, на цей момент, померло. Ще 18 або 20 людей поранено. Померла тримісячна дитина. Дитину вбили тримісячну. Війна почалася, коли цій дитині був місяць. Ви уявляєте, що це взагалі відбувається? Подонки смердючі. Як їх ще назвати? Інших немає слів", — сказав Зеленський.

Далі президент наголосив, що потрібні предметні зустрічі, бо "грітися на сонці з цими покидьками задоволення немає".

"Ми повинні говорити, поки не закінчиться ця війна. Повинні чіплятися за кожну нагоду, щоб більше таких тримісячних дітей не було. Просто якийсь жах, — додав Зеленський. — І в ці ж дні. Тобто взагалі на все наплювати. Від якого вони Бога? Про що вони говорять? Який їхній мир, який християнський мир? Середньовіччя. Сил немає. Просто сім ракет на Одесу. Пожерти їм хочеться. Подонки".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що під час прес-конференції Володимир Зеленський відповів на запитання про те, як надійде Україна, якщо окупанти вирішать проголосити так звану "ХНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини