Головна Новини Оборона 2022 Під Києвом знищили ціле угруповання окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом знищили ціле угруповання окупантів (ФОТО)

Про знищення російського угруповання повідомив волонтер

8 березня 2022, 16:57 comments1312
Поділіться публікацією:

Українським захисникам з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців на Київщині вдалося знищити групу російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пост волонтера Юрія Москаленка у Facebook.

 Під Києвом знищили ціле угруповання окупантів (ФОТО)

Знищене російське угруповання - Фейсбук-сторінка Юрія Москаленка

"Героїчний 4-й батальйон 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців прямо під Києвом послав до гіві і мотороли ціле угрупування окупантів", — заявив Москаленко.

Також Москаленко зазначив, що на дев'ятому році війни ми маємо найпрофесійнішу, здатну на виконання будь-яких завдань, і наймотивовішу армію світу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", РФ планує нові ракетно-бомбові удари по великих українських містах, тому зараз перекидає авіаційні підрозділи двох військових округів до Білорусі. 

Також "Коментарі" писали, чому Росія пішла на переговори з Україною вже на другий день війни. Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Арестович в ефірі наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. 

Читайте на порталі "Коментарі": низка країн Євросоюзу відмовилась надавати Україні статус кандидата. Ці держави прагнуть, щоб Єврокомісія спочатку надала оцінку готовності України до процесу набуття членства в ЄС, перш ніж буде ухвалено рішення. Як повідомив один із дипломатів, ці країни бажають зосередитися насамперед на наданні підтримки Україні та зупиненні війни, а не на запуску процесу, який може тривати десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини