Головна Новини Оборона 2022 Окупанти відправляли мирних жителів на заміновані дороги, а тих, що вижили, розстрілювали: серед загиблих діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти відправляли мирних жителів на заміновані дороги, а тих, що вижили, розстрілювали: серед загиблих діти

Серед загиблих – двоє дітей молодшого шкільного віку

24 травня 2022, 14:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Миколаївщині виявлено бездиханні тіла місцевих жителів, які намагалися евакуюватися з тимчасово окупованих територій. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти відправляли мирних жителів на заміновані дороги, а тих, що вижили, розстрілювали: серед загиблих діти

Армія РФ

Як повідомляє ОК "Південь", у ході просування наших підрозділів по Миколаївщині у бік Херсона було виявлено кілька цивільних автомобілів із понівеченими та розстріляними тілами людей.

Зазначається, що пошкодження техніки попередньо свідчать про підрив автомобілів на замінованій ділянці місцевості, а також про обстріл колони.

"При спробі місцевих жителів евакуюватися, окупанти спочатку вказали їм як дозволений шлях по замінованій місцевості, а потім розстрілювали людей, що вижили після підриву", — ОК "Південь".

Відомо, що серед загиблих – двоє дітей молодшого шкільного віку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що три місяці повномасштабної війни Росії проти України: головні висновки та прогнози. Вибили окупантів з-під Києва, Харкова та потопили "Москву" — три місяці триває війна в Україні, ЗСУ продовжують тримати оборону, готуючись до контрнаступу.

Читайте також про те, що у Росії прокоментували терміни закінчення війни в Україні. Патрушев знову нагадав про цілі Путіна у війні.

Сайт "Коментарі" писав про те, що попередження Байдена під час Азіатського турне: про що воно говорить – у чому плюс для України. Президент Байден дав старт Індо-Тихоокеанській торговій угоді.

Також "Коментарі" інформували про те, що українська ударна авіація продовжує завдавати ударів по окупантам: знищено ще кілька десятків бронемашин. За 23 травня ЗСУ знищили 7 повітряних цілей противника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини