Головна Новини Оборона 2022 Окупанти сховали свою техніку у копиці сіна, але від артилеристів ЗСУ це не врятувало (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти сховали свою техніку у копиці сіна, але від артилеристів ЗСУ це не врятувало (ВІДЕО)

Наші воїни продовжують стояти на захисті України

31 березня 2022, 12:00 comments1723
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові вкотре продемонстрували свою майстерність та розбили замасковану техніку окупантів. Про це повідомляє 44 окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти сховали свою техніку у копиці сіна, але від артилеристів ЗСУ це не врятувало (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни показали, як артилерійським вогнем знищують супротивника. На опублікованому відео можна побачити, як ЗСУ завдають точних ударів по позиціях окупантів, яких не рятує навіть маскування.

"Українська артилерія знайде навіть голку у копиці сіна", — пишуть наші воїни.

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, яким країнам загрожує голод через перебої з постачанням агропродукції з України. Окрім експорту зернових Україна є першим постачальником соняшникової олії, значним постачальником сої, м'яса птиці, меду та молочної продукції.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що маріупольське пекло: злочин Росії без терміну давності . Після трьох тижнів перебування в блокованому російськими військами Маріуполі можна зробити висновки, чому прифронтове місто опинилося в стані гуманітарної кризи, а його жителі виживають у нелюдських умовах.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що звільнено ще три населені пункти в Херсонській області. Збройні сили продовжують виганяти окупантів із Херсонської області.

Читайте також, що в Україні почав працювати портал повідомлень про активи осіб, причетних до агресії проти України. Повідомлення про активи можна надіслати українською, англійською та російською мовами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини