Головна Новини Оборона 2022 Окупанти "подарували" САУ нашим військовим (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти "подарували" САУ нашим військовим (ВІДЕО)

Окупанти кидають свою техніку

18 березня 2022, 14:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти "подарували" САУ нашим військовим (ВІДЕО)

Скріншот з відео

Окупанти кидають свою робочу техніку на полі бою, тим самим поповнюючи парк бойової техніки ЗСУ. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наші військові захопили ще один "трофей". Ним стала самохідна артилерійська установка. Як зазначається у відео, техніка залишена з боєкомплектом.

"Ще один трофей. Кинута російськими окупантами САУ, з табличкою-нагадуванням для "воїнів" самої "синьої" армії світу — "Антифриз — отрута"", — пишуть у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про новий крок назустріч українському бізнесу : що робить влада під час війни – і що важливо зробити після. Експерти розповіли, чи допоможуть запропоновані урядом заходи щодо підтримки бізнесу розвитку економіки в Україні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти завдали артилерійських ударів по Житомирщині. Зруйновано та пошкоджено кілька будинків. Утворилося спалах. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, як КНР поведеться далі у російсько-українській війні. Експерти озвучили прогнози щодо позиції Китаю щодо війни в Україні та майбутніх планів комуністичного суспільства. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те , чому Путін не вилізе з бункера і може не дожити до кінця року. Експерти розповіли, що чекає на російського диктатора та його країну, яка розв'язала нещадну війну у XXI столітті. Докладно про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

18 березня 2022, 18:14

Лови Роскомнадзор! Заебали называть оккупантами русских! Нацисты сраные!!! Нюрнберг по вам плачет!


Новини