Головна Новини Оборона 2022 Окупанти планують мобілізувати українців ще в двох регіонах: що повідомили в Генштабі
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти планують мобілізувати українців ще в двох регіонах: що повідомили в Генштабі

53-тя доба війни з росією: на яких напрямках тривають бої

17 квітня 2022, 19:47 comments1533
Поділіться публікацією:

За інформацією Генерального штабу Збройних сил станом на 18-ту годину 17 квітня, є інформація про примус до мобілізації чоловіків в тимчасово окупованих містах, зокрема, в місті Ізюм.

Окупанти планують мобілізувати українців ще в двох регіонах: що повідомили в Генштабі

Фото ілюстративне / Pixabay

Окупанти планують провести псевдореферендум та проголосити так звану “херсонську народну республіку”. Є інформація серед місцевих на окупованих територіях, що після цього їх змушуватимуть йти воювати проти ЗСУ на боці росії.

За даними Дніпропетровської воєнної адміністрації, вчора увечері ворог обстріляв блокпост і околиці одного з селищ у Криворізькому районі на кордоні з Херсонщиною. Постраждалих немає.

На півночі є імовірність, що ворог може надсилати диверсійно-розвідувальні групи та обстрілювати з ракет інфраструктуру.

На Слобожанському напрямку окупанти частково блокують Харків, намагаються наносити удари по українським військовим та об’єктам критичної інфраструктури, обстрілює Харків.

На Донеччині окупанти бомбардують Маріуполь з Ту-22М3, робили спроби вчиняти штурмові дії в районі морського порту та заводу “Азовсталь”.

На Південнобузькому напрямку ворог утримує позиції. Розвідка повідомляє, що можливі провокації. Помічено перефарбування техніки окупантами та застосування ними українського прапора в районі населеного пункту Василівка Запорізької області.

В Криму успішна військово-морська операція українських ВМС та потоплення "Москви" набула значного суспільного резонансу.  в Криму Населення починає сумніватися в інформації, яку поширює пропаганда окупаційної влади.

В росії зафіксовано більше 50 дезертирства на російських полігонах, де військових готують перед відправленням підрозділів для участі у війні з Україною. ЗСУ тримають оборону і поступово відтісняють ворожі війська на окремих напрямках.
Як повідомляв портал "Коментарі", Арестович розповів, чого очікувати на фронті й які плани мають окупанти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kpszsu
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини