Головна Новини Оборона 2022 Окупанти оголосили "мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях Херсонщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти оголосили "мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях Херсонщини

Окупанти планують провести "референдум" 1 травня

21 квітня 2022, 19:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про ситуацію на тимчасово окупованій території Херсонської області. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти оголосили "мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях Херсонщини

Армия РФ

Повідомляється, що на тимчасово окупованій території Херсонщини самопроголошена окупаційна влада оголосила "мобілізацію" осіб чоловічої статі.

Крім того, першого травня на цій території заплановано проведення псевтореферендуму.

" А у період 2-10 травня – "перепис населення". Місцевим жителям заборонено переміщення між населеними пунктами", — повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про виступ Байдена про війну в Україні: головні ідеї та заяви. Байден наголосив, що колективний захід підтримує Україну та Путіну не вдасться її окупувати. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Зеленський пояснив, чи можлива зараз деблокада Маріуполя у військовий спосіб. Згідно з заявою президента, деблокування Маріуполя у військовий спосіб зараз неможливе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про засідання Ради: які законопроекти підтримали депутати . Рада підтримала закон про звільнення від оподаткування за винагороду за передану нашій армії придатну для застосування військову трофейну техніку. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що потрібна важка зброя, а не жива огорожа: Зеленський звернувся до прем'єрів Іспанії та Данії. Пріоритет у допомозі Україні – важка зброя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини