Головна Новини Оборона 2022 Окупанти не зможуть повернутися на Сумщину та Чернігівщину: в РНБО пояснили чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти не зможуть повернутися на Сумщину та Чернігівщину: в РНБО пояснили чому

Окупанти обстрілюють Чернігівську й Сумську області, щоб створити напруження

29 квітня 2022, 13:54
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не здатні вже повернутися на території Чернігівської та Сумської областей, однак, щоб створити напруження, обстрілюють їх з території Росії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв’ю “Радіо свобода”.

Окупанти не зможуть повернутися на Сумщину та Чернігівщину: в РНБО пояснили чому

Данілов - фото з відкритих джерел

“Вони тримають нас у напрузі. Повернутися туди (на Чернігівщину і Сумщину – ред.) вони вже неспроможні, у них немає на сьогодні там достатньої кількості військ для того, щоб знову зайти з цієї території”, — заявив Данілов.

Також Данілов повідомив, що російські окупанти перекидають всі свої сили в Донецьку, Луганську та Харківську області, де зараз знаходяться їхні війська.

“Коли їх розгромили на території Київської, Сумської, Чернігівської областей, вони пройшли перегрупування і тепер знаходяться всі там”, – повідомив секретар РНБО.

Також Данілов додав, що в окупантів немає спроможностей, однак наносити ракетні удари по українських територіях вони все ще здатні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини