Головна Новини Оборона 2022 "Один постріл - одне влучення": ЗСУ знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Один постріл - одне влучення": ЗСУ знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

11 березня 2022, 11:50 comments3502
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові дають гідну відсіч противнику та знищують його техніку. Відео знищення танка окупантів було опубліковано на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Один постріл - одне влучення": ЗСУ знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські військові за допомогою керованої протитанкової ракети перетворили танк окупантів на купу брухту.

"Один постріл – одне попадання. За таким принципом діють протитанкісти 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького", — пише Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Генеральному штабі України оновили дані про втрати російських військ: скільки окупантів загинуло за 15 днів війни. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також на нашому сайті про те, що минулої доби Збройні сили України знищили десять літаків РФ . Також було опубліковано фотографії одного з підбитих повітряних бортів. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Енергоатому повідомляють про замінування узбережжя Каховського водосховища: яка ситуація на станції. Запорізьку атомну електростанцію в Енергодарі окупували російські війська. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали про те, що є щонайменше 6 пунктів , які зрівнюють путінську Росію та гітлерівську Німеччину. Путінська Росія та гітлерівська Німеччина – названі явні паралелі. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що президент Росії Володимир Путін заявив , що підтримує залучення добровольців для війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини