Головна Новини Оборона 2022 Оборонці Чернігова знищили ворожу батарею РСЗВ, яка обстрілювала житлові квартали
commentss НОВИНИ Всі новини

Оборонці Чернігова знищили ворожу батарею РСЗВ, яка обстрілювала житлові квартали

Спостерігачі помітили, як батарея почала розгортатися для злочинних обстрілів

15 березня 2022, 14:17
Поділіться публікацією:

Захисники Чернігова з Оперативного командування "Північ" ліквідували ворожу батарею РСЗВ — реактивної системи залпового вогню. Повідомляється, що окупантська батарея обстрілювала житлові квартали міста. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Міністерство оборони України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Оборонці Чернігова знищили ворожу батарею РСЗВ, яка обстрілювала житлові квартали

Артилерія ЗСУ - Фейсбук-сторінка Міноборони України

"Спостерігачі помітили, як батарея почала розгортатися для злочинних обстрілів. Але кілька хвилин роботи нашої артилерії швидко згорнули їхні плани. Тепер на тому місці буде клумба", — повідомили у Генштабі ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Мінекономіки надало пояснення, що таке простій в умовах воєнного стану і як він оплачується. Міністерство економіки України відповіло на найбільш поширені запитання щодо трудових відносин під час воєнного стану. Зокрема було опубліковано детальне пояснення того, як рахується простій в умовах воєнного стану і як він оплачується. 

Також "Коментарі" писали, що державна міграційна служба відновлює роботу: які послуги можна отримати і куди звертатися. З 15 березня розпочинають роботу територіальні органи й підрозділи Державної міграційної служби в районах, де не ведуться активні бойові дії. Тобто українцям будуть надавати адміністративні послуги.

Читайте на порталі "Коментарі": у мерії міста Запоріжжя озвучили дані про радіаційний фон. Раніше окупанти захопили Запорізьку АЕС, розташовану в місті Енергодар. Під час захоплення на території найбільшої АЕС Європи сталася масштабна пожежа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини