Головна Новини Оборона 2022 Захоплення Запорізької АЕС: яка зараз ситуація із радіаційним фоном у Запоріжжі
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення Запорізької АЕС: яка зараз ситуація із радіаційним фоном у Запоріжжі

Радіаційне тло станом на 15 березня

15 березня 2022, 11:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У мерії міста Запоріжжя озвучили дані про радіаційний фон. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької міської ради.

Захоплення Запорізької АЕС: яка зараз ситуація із радіаційним фоном у Запоріжжі

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

Секретар міської ради Анатолій Куртев повідомив, посилаючись на дані обласного центру з гідрометеорології, що станом на 8 ранку, 15 березня, на території Запоріжжя не виявлено відхилень у радіаційному фоні. Він становить 12 мкР/годину.

Зазначається, що такий показник не перевищує природного тла.

Для довідки: окупанти захопили ЗАЕС, розташовану в місті Енергодар. Під час захоплення на території найбільшої АЕС Європи сталася пожежа.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про "лікарняні" та "декретні": як отримати українцям соцвиплати та стати на облік в інших регіонах. Соціальні виплати українцям продовжує нараховувати Фонд соцстрахування. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те. що окупанти в Мелітополі продовжують викрадати людей . Досі немає інформації про місцезнаходження та стан викрадених міського голови Івана Федорова, голови районної ради Сергія Прийми, активістки Ольги Гайсумової та інших мелітопольців. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, які гуманітарні коридори відкриті 15 березня. Гуманітарні коридори для українців працюють у трьох областях. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про протест на "Першому каналі": до росіян приходить прозріння чи пропаганду не перемогти. Експерти розповіли, чому українцям не варто зачаровуватися поодиноким антивоєнним протестом на російському ТБ. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини