Головна Новини Оборона 2022 Намагалися обійти позиції ЗСУ: на півдні України окупантів знищили за підтримки вертольотів
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагалися обійти позиції ЗСУ: на півдні України окупантів знищили за підтримки вертольотів

За ніч ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ у взаємодії з авіацією та ВМС виконали понад 50 вогневих завдань

26 травня 2022, 16:32 comments1495
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ворог зробив спробу просунутися у бік міста Миколаїв. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Намагалися обійти позиції ЗСУ: на півдні України окупантів знищили за підтримки вертольотів

ЗСУ

ОК "Південь" опублікувало поточну оперативну обстановку на півдні України станом на полудень 26 травня. Повідомляється, що в рог, намагаючись зміцнитися на окупованій Херсонщині, розпочав будівництво третього рубежу оборони.

Водночас, вишукуючи найменшу нагоду просунутися у бік Миколаєва, окупанти силами посиленого взводу за підтримки двох танків та трьох БМП намагалися обійти позиції захисників України.

" Вогневою поразкою, за підтримки 4️ вертольотів Мі-8 противнику завдано втрат до 7️ рашистів і знищена 1️ БМП-2", — повідомляють наші військові.

Зазначається, що, отримавши потужну відсіч, ворог ретувався на свої оборонні рубежі.

Крім того, за ніч ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ у взаємодії з авіацією та ВМС виконали понад 50 вогневих завдань. Втрати супротивника уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   дефіцит солі в Україні : чи можна було його уникнути — коли проблема буде вирішена. Дефіциту солі в Україні не буде, але вона подорожчає.

Читайте також про те, чому розширення НАТО важливе для США та України – чи варто Києву шукати альтернативу. Те, що відбувається із заявками Швеції та Фінляндії на членство в НАТО, має стати уроком для України.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що в МВС пояснили , навіщо Лукашенко раптом вирішив провести "навчання" на кордоні з Волинню. Олександр Лукашенко вирішив підіграти президенту РФ Володимиру Путіну.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українські воїни знищили два російські танки в Луганській області (ВІДЕО). Бійці 57 окремої мотопіхотної бригади показали результати своєї бойової роботи у Луганській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини