Головна Новини Оборона 2022 Нацгвардійці знищили чимало окупантів та ворожої техніки на київському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацгвардійці знищили чимало окупантів та ворожої техніки на київському напрямку

Нацгвардійці знищили позиції російських окупантів

1 квітня 2022, 21:09
Поділіться публікацією:

На київському напрямку підрозділи Національної гвардії України вщент знищили позиції окупантів прицільними артилерійськими ударами йздійснили зачистку району, де ворог зосереджував сили. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням юна заяву Нацгвардії у Фейсбуці.

Нацгвардійці знищили чимало окупантів та ворожої техніки на київському напрямку

Знищена техніка окупантів - Нацгвардія України

"Після потужного вогневого ураження підрозділам НГУ вдалося спалити кілька десятків одиниць ворожих  БМП, танків, бронеавтомобілів "Тайфун" та вантажівок. А також знищити живу силу противника", — йдеться в повідомленні Нацгвардії.

Українські захисники наголосили, що триває успішне виконання поставлених бойових завдань — звільнення населених пунктів від окупантів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", неонацистські символи Z та V тепер офіційно під забороною в Україні. У перші дні російського вторгнення багатьом були незрозумілі позначення, нанесені білою фарбою на військовій техніці російських окупаційних військ. Тепер символи Z та V добре відомі українцям.

Також "Коментарі" писали, що Британія порадила Україні не поспішати з укладанням мирної угоди з РФ. Влада Британії стурбована тим, що США, Франція та Німеччина підштовхнуть Україну до "врегулювання" питання й можуть піти на значні поступки в мирних договорах із Кремлем. Зазначається, що договір має бути підписаним лише тоді, коли Україна буде в максимально вигідній позиції.

Читайте на порталі "Коментарі": у МЗС розповіли, у якому разі на українській території з'являться миротворці. Глава МЗС зазначив, що Україна має мати різні варіанти, як діяти залежно від того, яким може бути той чи інший сценарій розвитку подій.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини