Головна Новини Оборона 2022 На Житомирщині впала російська ракета: пошкоджена лінія електропередачі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині впала російська ракета: пошкоджена лінія електропередачі

У Житомирській області впала російська ракета

12 березня 2022, 20:42 comments1556
Поділіться публікацією:

Поблизу міста Андрушівка в Житомирській області впала російська ракета, пошкодивши лінію електропередач. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікувала у Фейсбуці Андрушівська міська рада.

На Житомирщині впала російська ракета: пошкоджена лінія електропередачі

Збита російська ракета - фото з відкритих джерел

"За останню добу на межі Червоненської та Андрушівської громад на околиці одного із населених пунктів впала ракета. А сьогодні на північній околиці міста Андрушівка також впала ракета, пошкодивши високовольтну мережу. На щастя, постраждалих немає", — йдеться у повідомленні Андрушівської міської ради.

Також Андрушіська міська рада повідомила, що жителі Андрушівки не зважають на сирени й не ховаються у разі повітряної загрози.

"Ніхто не дасть сьогодні гарантії, що наступна ракета пройде також мимо. Чуєте сигнал тривоги – ховайтесь в укриття. Список укриттів неодноразово оприлюднювався. У приватному секторі у погріби, підвали. Споруди цивільного захисту для жителів та працівників підприємств, установ, організацій відчинені цілодобово", — заявила у Фейсбуці Андрушівська міська рада.

Також міська рада закликала жителів Андрушівки не панікувати, зберігати спокій і не вірити чуткам.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових.  За даними СБУ, російські окупанти стріляють у всіх без розбору.

Також "Коментарі" писали, що у МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ. Російська армія може відкрити вогонь за новими цілями в Україні, якими можуть стати конвої з іноземною зброєю для української армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Карина

12 березня 2022, 21:58

плохо, очень плохо

Леонид Волков

12 березня 2022, 21:54

Ну, суки, даже до моего гребаного житомира добрались!!!!


Новини