Головна Новини Оборона 2022 Російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових

Окупанти зазнають нечуватих втрат, від цього вони скаженіють

12 березня 2022, 18:05 comments2105
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України перехопила розмови російських окупантів: їм наказали в Харкові стріляти в цивільних людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на прес-службу СБУ.

Російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових

СБУ - фото з відкритих джерел

"Російська армія кидає все більше сил на оточення міста, але це не дає бажаних результатів, а втрати окупантів – незрівнянні. Так, із 2 тис. бойовиків так званої "ЛНР", які захотіли штурмувати Харків, зараз у живих залишилися лише 20-25 осіб. Це змушує окупантів скаженіти, і так відкривається справжнє обличчя "миротворців"", – повідомляє СБУ.

 За даними СБУ, російські окупанти стріляють у всіх без розбору.

"Нас тут мало, нас оточили. Тепер нам дали команду всіх ху * рити, всіх підряд: цивільні, діти не діти… всіх ху * рити, всіх. Ось щойно снайпер, який на вишці сидів, трьох за парканом вбив, які просто ліхтариком в нашу сторону світили", – повідомляє один із окупантів у розмові, яку перехопила СБУ.

У СБУ повідомили, що збір фактів воєнних злочинів Росії триває.

"Загарбники обов’язково відповідатимуть за кожен постріл, за кожен зруйнований будинок і кожне життя. Якщо, звісно, зостануться в живих", – заявляє СБУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський вперше назвав втрати української армії. Володимир Зеленський повідомив під час спілкування з іноземними журналістами, що за час війни орієнтовно загинуло близько 1300 українських захисників. Йдеться про загиблих з 24 лютого, коли розпочалася війна. Верховний Головнокомандувач Збройних сил України 12 березня вперше заявив, скільки українських військових віддало життя у війні за нашу незалежність. Тобто на 17 день війни Росії проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Соня

12 березня 2022, 18:16

Скажені звірі. Як і їх х...ло.


Новини