Головна Новини Оборона 2022 На Запоріжжі українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки

У Запорізькій області ЗСУ знищили техніку окупантів

25 березня 2022, 14:20 comments1786
Поділіться публікацією:

24 березня в Запорізькій області ЗСУ захопили 5 одиниць окупантської техніки й знищили ще 10. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікувала Запорізька обласна військова адміністрація у Телеграмі.

На Запоріжжі українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки

Знищена техніка російських окупантів - фото з відкритих джерел

"Наші військові захопили 4 бронетранспортери, 1 танк, а також пошкодили 1 літак СУ-25, знищили 5 одиниць автомобільної техніки, 2 бойові машини МТ-ЛБ, 1 танк та 1 бронетранспортер", — йдеться в повідомленні Запорізької обласної військової адмінстрації. 

Також у Запорізькій обласній військовій адміністрації зазначили, що українські військові ліквідували 15 російських військових і ще 11 поранили.

"Що стосується наших військ, то бойові зіткнення відбуваються щодня. Запеклі бої точаться у населених пунктах Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе. Особовим складом одного з підрозділ ТрО Запорізької області було проведено наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району", — йдеться в повідомленні Запорізької ОВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російські військові в Україні не реалізували головні цілі, поставлені Путіним. Згідно з оперативною інформацією Генштабу ЗСУ станом на 12:00 25 березня щодо вторгнення Росії, окупанти не змогли заблокувати столицю й вийти на адмінкордони Донецької і Луганської областей. Однак повідомляється, що у ворога є часткові успіхи зі стоврення сухопутного коридору в окупований Крим. 

Також "Коментарі" писали, що під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих. Збройні сили звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт росіян, убили 40 загарбників, інших шукають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини