Головна Новини Оборона 2022 Агресор не досягнув основних цілей війни в Україні - Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресор не досягнув основних цілей війни в Україні - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ повідомив, що Росія не досягла головних цілей у війні

25 березня 2022, 13:53
Поділіться публікацією:

Російські військові в Україні не реалізували головні цілі, поставлені Путіним. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Генеральний штаб Збройних сил України у Фейсбуці.

Агресор не досягнув основних цілей війни в Україні - Генштаб ЗСУ

Російські окупанти - фото з відкритих джерел

Згідно з оперативною інформацією Генштабу ЗСУ станом на 12:00 25 березня щодо вторгнення Росії, окупанти не змогли заблокувати столицю й вийти на адмінкордони Донецької і Луганської областей. Однак повідомляється, що у ворога є часткові успіхи зі стоврення сухопутного коридору в окупований Крим. 

"Противнику не вдалося досягти основних цілей широкомасштабної війни – блокади Києва і виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Частково ворог досяг успіху зі створення сухопутного коридору між тимчасово окупованими АР Крим та частиною Донецької області", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЗСУ вдесяте вдарили по Чорнобаївці: РФ знову стягує туди техніку. ЗСУ ввечері 24 березня вдесяте вдарили по скупченню військової техніки російських окупантів на аеродромі в Чорнобаївці. ЗСУ можуть завдати знову ударів по скупченням ворога, адже після розгрому РФ знов упочала стягувати туди техніку.

Також "Коментарі" писали, що під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих. У Київській області ЗСУ продовжуть демонструвати успіхи. Українські захисники звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт окупантів, ліквідували 40 загарбників, інших шукають.

Читайте на порталі "Коментарі": у Київській області ЗСУ перейшли у контрнаступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини