Головна Новини Оборона 2022 На півдні України ЗСУ знищили три російські склади з боєприпасами та один із ПММ
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили три російські склади з боєприпасами та один із ПММ

У ОК "Південь" зазначили, що загальні втрати супротивника уточнюються

3 травня 2022, 18:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові вдарили по складах окупантів на півдні нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь", 3 травня.

На півдні України ЗСУ знищили три російські склади з боєприпасами та один із ПММ

ЗСУ

Так, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали понад сорок вогневих завдань. На адмінкордоні Миколаївської та Херсонської областей було знищено:

"Знищено пункт управління ворожим військом, три склади з боєприпасами, один із пально-мастильними матеріалами та кілька пунктів зосередження живої сили та техніки", — повідомляє Оперативне командування "Південь".

Зазначається, що у час загальні втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що еліта російської армії відмовляється воювати проти ЗСУ. За два місяці війни в Україні російська армія зазнала більших втрат, ніж за чотири роки боїв у Чечні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що хочуть побачити, як живуть переселенці : "Слуги народу" їдуть до Європи. "Слуги народу" на власні очі хочуть побачити, як живуть тимчасові переселенці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Ліхтенштейні заборонили реєструвати трастові компанії , пов'язані з РФ. Санкційні заходи забороняють громадянам і резидентам РФ реєструвати трасти біля цієї країни, а громадянам Ліхтенштейну обслуговувати ці траст. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в окупованому Луганську лікарня переповнена трупами та пораненими окупантами. ЗСУ у Луганській області продовжують відбивати атаки та завдавати ворогові втрати в живій силі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини