Головна Новини Оборона 2022 На півдні України ЗСУ знищили черговий літальний апарат супротивника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили черговий літальний апарат супротивника (ВІДЕО)

Орлан-10 був збитий українськими десантниками

11 квітня 2022, 18:20 comments1839
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські воїни знищили ворожий безпілотник над нашою країною. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили черговий літальний апарат супротивника (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, нашим десантникам вдалося знищити черговий російський БПЛА "Орлан-10".

"Сьогодні, в одному з районів виконання завдань на півдні країни, збито багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс "Орлан-10"", — пише Генеральний штаб ЗСУ.

На підтвердження своїм словам воїни опублікували відео, на якому знято "приземлений" літальний апарат противника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти вербують неповнолітніх українців у прифронтових областях, — СБУ. Інформацію ворогові про дислокацію військ ЗСУ підлітки передати не встигли. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Кремль має нову мету війни проти України : про що такі заяви – кому тепер загрожує РФ. Росія переходить від загроз Україні до загроз усьому західному світу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   втрати економіки України за останній тиждень війни зросли ще на 12,2 млрд. доларів. Загальні втрати економіки України, зазнані під час війни, становлять 564-600 млрд. доларів. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що у ВР пропонують зобов'язати українців, які перебувають за кордоном, повертатися до України. У разі невиконання норми повернення порушник карається позбавленням волі на 5-10 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини