Головна Новини Оборона 2022 На Луганщині окупанти впритул обстріляли будинок для літніх людей: загинули 56 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині окупанти впритул обстріляли будинок для літніх людей: загинули 56 людей

У Кремінній окупанти вбили 56 людей в будинку для літніх

20 березня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Російські окупанти 11 березня здійснили обстріл будинку для літніх людей у Кремінній, що в Луганській області. У результаті обстрілу 56 людей загинуло. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву голови Луганської ОДА Сергія Гайдая у Телеграмі.

На Луганщині окупанти впритул обстріляли будинок для літніх людей: загинули 56 людей

Кремінна - Телеграм-канал сергія Гайдая

За словами Сергія Гайдая, окупанти з танку, що став навпроти будинку, почали стріляти. На місці загинуло 56 людей. 

У повідомленні йдеться, що 15 людей, які вижили, російські загарбники вивезли на окуповану територію у Сватове - до обласного геріатричного інтернату.

Голова Луганської ОДА зазначив, що дістатися наразі до місця обстрілу досі неможливо. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Харківщині ЗСУ відбили наступ окупантів та ліквідували полковника РФ. Збройні сили України відкинули російських загарбників, які намагалися прорвати оборону біля міста Ізюм на Харківщині. Під час бою українські військові змогли ліквідувати російського полковника, який мав високу посаду в Західному військовому окрузі РФ.

Також "Коментарі" писали, що американський професор Карбер заявив, що треті країни мають допомогти Україні у війні з Росією, надавши різні типи озброєння. У ході повномасштабного російського вторгнення вирішення питання озброєння України повинно здійснюватися через надання радянських типів авіаційних систем та систем протиповітряної оборони третіми країнами, які в подальшому будуть замінені на нові зразки зі Сполучених Штатів.

Читайте на порталі "Коментарі": під час переговорів США і Китаю президент КНР висунув пропозицію вирішити війну Росії проти України, яку він називає українською кризою, двома способами. Два напрямки враховують принципи миру й дипломатичного врегулювання конфлікту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини