Головна Новини Оборона 2022 На Харківщині ЗСУ відбили наступ окупантів та ліквідували полковника РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині ЗСУ відбили наступ окупантів та ліквідували полковника РФ

ЗСУ не дали російським окупантам прорвати оборону в напрямку на Ізюм

20 березня 2022, 12:05
Поділіться публікацією:

Збройні сили України відкинули російських загарбників, які намагалися прорвати оборону біля міста Ізюм на Харківщині. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

На Харківщині ЗСУ відбили наступ окупантів та ліквідували полковника РФ

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

За словами Синєгубова, під час бою українські військові змогли ліквідувати російського полковника, який мав високу посаду в Західному військовому окрузі РФ.

"У напрямку на Ізюм противник намагався прорвати оборону наших військ, однак безуспішно. Крім того, Українська армія  під Ізюмом ліквідувала полковника, заступника керівника інженерних військ Західного воєнного округу Російської Федерації", — заявив Синєгубов.

Також за словами голови Харківської ОДА, завдяки зусиллям ЗСУ російські окупанти значно зменшили свою присутність у небі над Харковом.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на території України обмежують діяльності політичних партій, які пов'язані з Росією. Зеленський повідомив, що жодна діяльність, яка спрямована на розкол чи колаборацію, не принесе успіх й отримує жорстку відповідь. Зважаючи на повномасштабну війну Росії проти України, РНБО ухвалила рішення зупинити дяльність деяких політичних партій на час воєнного стану.

Також "Коментарі" писали, що у Генштабі ЗСУ заявили, що в окремих підрозділах морської піхоти армії російських загарбників втрати сягають до 90% особового складу.

Читайте на порталі "Коментарі": американський професор Карбер заявив, що треті країни мають допомогти Україні у війні з Росією, надавши різні типи озброєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини