Головна Новини Оборона 2022 На Херсонщині окупанти проводять підготовку до проведення "референдуму"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині окупанти проводять підготовку до проведення "референдуму"

Окупанти перешкоджають виїзду мирних жителів за межі захопленої території

27 квітня 2022, 18:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Загарбники планують провести псевдореферендум у Херсонській області. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На Херсонщині окупанти проводять підготовку до проведення "референдуму"

Армія РФ

За даними Генштабу ЗСУ, на тимчасово окупованій території Херсонської області окупантами проводиться підготовка до проведення так званого "референдуму".

"Друкуються бюлетені, уточнюються особисті дані місцевих громадян України", — повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що при цьому російські окупанти продовжують перешкоджати виїзду за межі захопленої території мирним жителям.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Ахеджакова розповіла, як змінився путін за 16 років. Ахеджакова вкотре засудила війну в Україні. Зірка сцени Росії Лія Ахеджакова показала фотознімок 16-річної давності, на якому миті ювілейних урочистостей  театру "Современник". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що росія нарощує темпи наступу в Україні: Міністерство оборони повідомило подробиці. Практично в усіх напрямках агресор надає інтенсивний вогненний вплив. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Лукашенко веде переговори із Заходом : що відомо. Переговори між Білоруссю та країнами Заходу продовжуються, ведуться консультації. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін змінює куратора "ЛДНР" : що це означає — до чого готуються в Кремлі. Плани Путіна щодо Донбасу безпосередньо залежать від результату битв на полі бою. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини