Головна Новини Оборона 2022 Окремі підрозділи морської піхоти РФ втратили до 90 % бійців - Генштаб ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окремі підрозділи морської піхоти РФ втратили до 90 % бійців - Генштаб ЗСУ

У Генштабі ЗСУ повідомили про втрати морської піхоти російської армії

20 березня 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

У Генштабі ЗСУ заявили, що в окремих підрозділах морської піхоти армії російських загарбників втрати сягають до 90% особового складу. Про це повідомлять "Коментарі" з посиланням на заяву Генштабу ЗСУ у Фейсбуці.

Окремі підрозділи морської піхоти РФ втратили до 90 % бійців - Генштаб ЗСУ

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"Російські війська продовжують зазнавати значних втрат. У тимчасово окупованому Криму окремі підрозділи морської піхоти втратили до 90 відсотків особового складу, резервів для відновлення втрат немає", — йдеться в повідомленні Генштабу. 

Також Генштаб ЗСУ зазначив, що наразі спостерігають спроби укомплектування роти для відправлення до України за рахунок відряджених з інших військових підрозділів. У цих частинах понад 20 військових написали рапорти щодо відмови від участі у війні проти України. До тих, хто відмовляються від участі в бойових діях проти України, застосовують репресивні методи впливу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російська техніка тепер без деталей BOSCH. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів у себе в Facebook, як завдяки професіоналізму українських дипломатів вдалося позбавити російську армію важливих запчастин, які раніше надавала німецька компанія BOSCH.

Також "Коментарі" писали, що Головнокомандувач ЗСУ звернувся із закликом до політиків не заважати військовим робити свою роботу. Валерій Залужний закликав політиків, які перебувають у тилових містах, не принижувати наших захисників своїми "експертними оцінками".

Читайте на порталі "Коментарі": на території України обмежують діяльності політичних партій, які пов'язані з Росією. Зеленський повідомив, що жодна діяльність, яка спрямована на розкол чи колаборацію, не принесе успіх й отримує жорстку відповідь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини