Головна Новини Оборона 2022 На Донбасі сили ООС відбили 9 атак ворога: знищено десятки одиниць техніки окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі сили ООС відбили 9 атак ворога: знищено десятки одиниць техніки окупантів

У зоні ООС було знищено близько 170 солдатів супротивника

26 березня 2022, 09:07
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Наші військові продовжують знищувати живу силу та техніку ворога. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у соціальній мережі Facebook.

На Донбасі сили ООС відбили 9 атак ворога: знищено десятки одиниць техніки окупантів

ЗСУ

Повідомляється, що за 25 березня захисники України відбили дев'ять атак супротивника у зоні ООС. Військовослужбовці Об'єднаних сил знищили десятки солдатів та одиниць військової техніки окупантів:

до 170 солдатів;

17 одиниць броньованої техніки;

11 одиниць автомобільної техніки;

вісім танків;

три ворожі літаки;

три безпілотники типу "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що за добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей окупантів. Крім того, наша військова авіація завдала потужних ударів по силах супротивника. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що війна та санкції б'ють по економіках України та Росії : хто зрештою вистоить. Після війни в Україну можуть ринути величезні інвестиції, це спровокує економічний бум. Російська ж економіка буде виснажена та розтоптана. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що стало відомо , скільки українців отримали 6500 гривень підтримки від держави. Понад 3 мільйони безробітних українців отримали 21 млрд грн допомоги від держави. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у боях за Маріуполь загинув спортсмен Єгор Біркун . 23 березня Єгор Біркун мав виступати на чемпіонаті світу з ММА GAMMA. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини