Головна Новини Оборона 2022 На Чернігівщині назавжди "загубилася" техніка окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Чернігівщині назавжди "загубилася" техніка окупантів (ФОТО)

На Чернігівщині українські військові знищили техніку окупантів

24 березня 2022, 15:18
Поділіться публікацією:

Оперативне командування "Північ" продовжує звітувати про результати своєї роботи. Сьогодні, 24 березня, у лісах Чернігівщини "загубилися" не менше 2 "Тигрів", танк та "КамАЗ" окупантів. Частина російської колони розбіглася в паніці, однак вони далеко не добіжать. Як повідомлять "Коментарі", таку заяву опублікувало Оперативне командування "Північ" у Фейсбуці.

На Чернігівщині назавжди "загубилася" техніка окупантів (ФОТО)

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"Вірте в своїх захисників! Разом до пеемоги!", — підсумували в Оперативному командуванні "Північ".

Як повідомляли раніше "Коментарі", представник РФ в ООН визнав готовність Путіна натиснути на ядерну кнопку. Російські дипломати вже навіть не намагаються використати дипломатичну мову, щоб приховати можливість використання Москвою ядерної зброї. Дипломати країни-агресора відкрито припускають можливість використання ядерної зброї. Росія може вдатися до застосування ядерної зброї, якщо її на це спровокує НАТО. 

Також "Коментарі" писали, що Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети. Секретар РНБО зазначив, що у Кремлі не припиняють спроб втягнути Білорусь у війну проти України. У хід йдуть абсолютно всі методи від тиску на Мінськ до пропозиції усіляких преференцій – дешевої нафти, газу, кредитів.

Читайте на порталі "Коментарі": за місяць війни окупанти використали більше тисячі ракет: скільки озброєння ще залишилося. Джерело в Пентагоні зазначило, що на озброєнні РФ крилатих ракет повітряного базування найменше, однак не виключається, що у Росії можуть бути й запаси озброєння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини