Головна Новини Оборона 2022 За місяць війни окупанти використали більше тисячі ракет: скільки озброєння ще залишилося
commentss НОВИНИ Всі новини

За місяць війни окупанти використали більше тисячі ракет: скільки озброєння ще залишилося

У Пентагоні розповіли про ракети, які Росія може використати в Україні

24 березня 2022, 12:55 comments1055
Поділіться публікацією:

Росія рівно місяць тому розпочала повномасштабну війну проти України. За місяць війни російські окупанти випустили понад 1,2 тисячі ракет. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в ABC News з посиланням на джерело в Пентагоні. 

За місяць війни окупанти використали більше тисячі ракет: скільки озброєння ще залишилося

Крилата ракета - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що у РФ залишилося ще багато озброєння, зокрема ракети, які мають клас "земля-повітря" або є крилатими.

"Хоча російські військові витратили більшу частину запасів ракет, готових до дій в Україні, у них ще дуже багато залишилося. Росія має понад 50% того, що зібрала до вторгнення. Є значна кількість крилатих ракет наземного базування, балістичні ракети малої дальності та балістичні ракети середньої дальності", — йдеться в повідомленні.

Джерело в Пентагоні зазначило, що на озброєнні РФ крилатих ракет повітряного базування найменше, однак не виключається, що у Росії можуть бути й запаси озброєння.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети. Росія намагається будь-яким способом залучити збройні сили Білорусі до участі у війні проти України. У хід йдуть абсолютно всі методи від тиску на Мінськ до пропозиції усіляких преференцій – дешевої нафти, газу, кредитів. 

Також "Коментарі" писали, що Україна вже на порозі екологічної катастрофи. Росія не звертає увагу на те, що безліч трупів російських військових просто лежать на узбіччях українських доріг, у полях, на вулицях міст та сіл, безліч обвуглених трупів у техніці. Таким чином, створюються умови для створення в Україні екологічної катастрофи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини