Головна Новини Оборона 2022 МВС прокоментувало вибух на нафтобазі в Бєлгороді - "неймовірний удар по голові"
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС прокоментувало вибух на нафтобазі в Бєлгороді - "неймовірний удар по голові"

Вадим Денисенко прокоментував фейк щодо авіаудару по нафтобазі в Бєлгороді

1 квітня 2022, 12:55 comments1530
Поділіться публікацією:

У російському місті Бєлгород спалахнула пожежа на нафтобазі. Вибух спричинив справжню паніку у росіян. Як повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, Росія буде поширювати версію, начебто Бєлгород атакували українські вертольоти. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Денисенка в ефірі 24 каналу.

МВС прокоментувало вибух на нафтобазі в Бєлгороді - "неймовірний удар по голові"

Вибух у Бєлгороді - фото з відкритих джерел

Путін неформально дав обіцянку 20 років тому, що для росіян війна буде лише "по телевізору", однак не на території держави. Але зараз, як зазначив Вадим Денисенко, уперше за всі роки президентства Путіна "це перенеслось із серіалу у реальне життя".

"Це з психологічної точки зору для росіян неймовірний удар по голові. У Бєлгороді зараз реальна паніка", — заявив Денисенко під час ефіру.

Як повідомялли раніше "Коментарі", у Вашингтоні розповіли, скільки військових Росія вже втратила в Україні. Втрати російської армії у війні проти України перевалили вже за 10 тисяч убитими. При цьому США виступають за дипломатичне врегулювання конфлікту в Україні, але Кремль не подає сигналів, що готовий на такий крок.

Також "Коментарі" писали, що в армії Британії впевнені – початковий план Путіна щодо України вже нездійсненний. Президент Росії Володимир Путін припустився катастрофічних прорахунків при спробі окупувати Україну. Путін не розумів, у якому стані насправді знаходиться російська армія, бо його дезінформували про боєздатність війська. 

Читайте на порталі "Коментарі": захисники Запорізької області знищили десятки одиниць техніки та живої сили окупантів. Запорізькі воїни продовжують відбивати атаки супротивника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини