Головна Новини Оборона 2022 Мисливець став здобиччю: українські десантники знищили російський вертоліт Мі-28
commentss НОВИНИ Всі новини

Мисливець став здобиччю: українські десантники знищили російський вертоліт Мі-28

Воїни ДШВ ЗСУ знищили черговий літальний апарат армії Росії

13 травня 2022, 12:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати його живу силу та техніку. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Мисливець став здобиччю: українські десантники знищили російський вертоліт Мі-28

ЗСУ

Як стало відомо, вчора, 12 травня на Луганщині воїни-десантники з 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили ворожий ударний вертоліт Мі-28 "Нічний мисливець". Зазначається, що цей вертоліт призначений для пошуку та знищення в умовах активної вогневої протидії танків та іншій броньованій техніці, а також малошвидкісних повітряних цілей та живої сили.

" Іноді мисливець може перетворитися на видобуток, як цей російський вертоліт", — зазначають десантники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в РФ задумалися про величезні втрати – бояться надсилати авіацію в Україну. За словами Головнокомандувача ЗСУ, щодня ворог випускає від 10 до 14 крилатих ракет щодо об'єктів цивільної інфраструктури.

Читайте також, що в Україні запрацював портал з пошуку військових архівів. На єдиній платформі з доступом через єдине вікно представлено цифрові ресурси трьох центральних державних архівів України.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що РФ проти миру та членства України в ЄС: про що це говорить – чи варто Києву переглядати свій курс. Експерти розповіли, чому до нових заяв РФ не потрібно ставитись серйозно і потрібно продовжувати вибивати окупантів з української землі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що "Чистилище" та "цвинтар вертольотів": що окупанти розповідають родичам про Чорнобаївку (ВІДЕО). СБУ опублікувала перехоплення розмови окупанта зі своїми родичами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини