Головна Новини Оборона 2022 Міноборони показало, як українські артилеристи знищують "другу армію світу" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони показало, як українські артилеристи знищують "другу армію світу" (ВІДЕО)

На кадрах зафіксовані залпи військової техніки українських бійців

12 березня 2022, 22:19 comments4380
Поділіться публікацією:








Міноборони опубліковало відео, на якому продемонстрували роботу українських військових зі складу ООС, які воюють із російськими загарбниками. Як повідомляють "Коментарі", відповідний відеозапис з'явився 12 березня.

Міноборони показало, як українські артилеристи знищують "другу армію світу" (ВІДЕО)

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Артилеристи Об'єднаних сил продовжують перетворювати "другу армію світу" на купу брухту. Слава Україні! Смерть ворогам!" – йдеться в повідомленні Міноборони.

На відео один із артилеристів вигукує "Путіне, забирай м'ясо своє додому" і видає залп гармати.


Як повідомляли раніше "Коментарі", російським окупантам дали команду стріляти в Харкові в цивільних людей: СБУ перехопила розмови військових.  За даними СБУ, російські окупанти стріляють у всіх без розбору. Також У СБУ повідомили, що збір фактів воєнних злочинів Росії триває.

Також "Коментарі" писали, що у МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ. Російська армія може відкрити вогонь за новими цілями в Україні, якими можуть стати конвої з іноземною зброєю для української армії. Москва вже неодноразово попереджала Україну, а тепер уже й попередила США про те, що наслідки передачі Києву озброєння можуть мати сумні наслідки насамперед для самої України. 

Читайте на порталі "Коментарі": українській розвідці стало відомо як мінімум про два варіанти ядерного шантажу російськими окупаційними військами. Головний розвідник країни зазначив, що на сьогоднішній день Україна має інформацію про те, що Кремлем розглядаються два сценарії ядерного шантажу. Якому з них буде віддано перевагу, поки сказати складно. Все залежить від ситуації та від тактики супротивника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини