Головна Новини Оборона 2022 Міноборони наголосило на загрозі ракетних ударів по всій Україні - "зараз гаряча фаза"
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони наголосило на загрозі ракетних ударів по всій Україні - "зараз гаряча фаза"

На сьогодні зберігається загроза ракетних ударів по всій Україні

14 квітня 2022, 21:22
Поділіться публікацією:

Наразі на території України триває гаряча фаза війни. Загроза ракетних ударів від російських окупантів по всім регіонам України, на жаль, залишається високою. Активні бої ведуться на Сході та Півдні нашої держави. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зробила в коментарі 24 каналу.

Міноборони наголосило на загрозі ракетних ударів по всій Україні - "зараз гаряча фаза"

Ракета - фото з відкритих джерел

Ганна Маляр повідомила, що тривають бої на східних і південних територіях України, тож ситуація досі важка.

"На сьогодні зберігається загроза ракетних ударів по всій Україні. У нас триває війна, і зараз її гаряча фаза", — заявила заступниця міністра оборони України.

За словами Маляр, найчастіше окупанти наразі наносять удари по трьох напрямках: Запоріжжя, Харківщина і Донеччина.

Також заступниця міністра оборони України додала, що ворог не завжди діє передбачувано і зрозуміло стосовно своєї тактики війни. У деяких ситуаціях загарбники діють емоційно, зокрема, коли націлюються на цивільні об'єкти.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в ЄС назвали два критерії, які матимуть найвагоміше значення для вступу України. Голова представництва ЄС в Україні наголосив, що оцінка рівня демократії й аналіз ринкової економіки надзвичайно важливі. І саме ці критерії матимуть вплив на прискорення процедури євроінтеграції.

Також "Коментарі" писали, що Росія перейшла до плану "Б": кремль планує створити "сталінградську історію". Раніше росія не мала конкретних планів, окрім нісенітниць про "візьмемо за 72 години". Наразі росіяни зосереджують свої сили на деяких напрямках, зокрема на Донбасі, щоб здобути хоча б якісь перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини