Головна Новини Оборона 2022 Маріупольський «Азовсталь» майже повністю розбомбили: під завалами знаходяться люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріупольський «Азовсталь» майже повністю розбомбили: під завалами знаходяться люди

Під завалами заводу "Азовсталь" дуже багато людей

19 квітня 2022, 20:16
Поділіться публікацією:

Завод "Азовсталь", що знаходиться в Маріуполі й який захищають українські військові, "розбомблений та знищений практично повністю". Як повідомляють "Коментарі", про це заявив "Радіо Свободі" заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар.

Маріупольський «Азовсталь» майже повністю розбомбили: під завалами знаходяться люди

Азовсталь - фото з відкритих джерел

Заступник командира полку "Азов" повідомив, що російські війська скидають на "Азовсталь" "надпотужні бомби", а під завалами заводу наразі перебуває "дуже багато людей".

"Ми будемо воювати, ми будемо використовувати кожен патрон, який у нас залишився, але ми закликаємо Батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла", — заявив Паламар.

Як повідомляли раінше "Коментарі", Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши того маніяком, який мстить усьому світу. Перша леді країни висловила впевненість у тому, що військові злочини, які скоюють в Україні російські солдати та офіцери заохочуються Кремлем. Путін чудово знає і схвалює нелюдські вчинки, а все від того, що діючий російський президент уявив себе вершителем людських доль.

Також "Коментарі" писали, що Росія заявила про початок другого етапу війни проти України. Ключова ціль так званої спецоперації — це "звільнення Л/ДНР". При цьому, за словами Лаврова, росія нібито не планує "змінювати режим в Україні", тобто силою змінювати владу, адже українці "мають право вибору".

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП назвали причину, чому переговори з РФ щодо припинення вогню зупинилися. Блокада Маріуполя та готовність Росії розпочати другу фазу війни в Україні практично застопорили переговорний процес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини