8-й раз: ЗСУ завдали удару по аеропорту в Чорнобаївці

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

Українські військові знову вдарили по аеропорту, що розташований у Чорнобаївці (Херсонська область). Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Схід".

Як стало відомо, сьогодні, 22 березня, наші захисники обстріляли окупантів, які накопичують свою техніку на території аеропорту.

"8 серія 1 сезону. Немає перерви на рекламу", - прокоментували ситуацію у Повітряному командуванні "Схід".

Зазначимо, що радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив феномен Чорнобаївки .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україну з Франції прибули автопоїзди із вантажем медичного призначення. Асоціація "Медична та благодійна допомога Франція-Україна" надала гуманітарну допомогу для України. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, як Житомирська область готується до можливого вторгнення Білорусі : подробиці. Мер Житомира повідомив, чи готова область до вторгнення Білорусі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про заповідник "Асканія-Нова": як функціонує в умовах окупації та як допомогти тваринам. Заповідний фонд в Україні страждає від війни на території нашої держави.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що бійці полку "Азов", які борються з окупантом у місті Маріуполь , показали, як знищили ворожий військовий катер. Відео було опубліковано у Telegram. Також відомо, що тієї ж доби захисникам міста вдалося знищити живу силу та танки супротивника. Крім того, було захоплено бойові трофеї.