Головна Новини Оборона 2022 Кулеба пояснив, що призвело до російської агресії в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба пояснив, що призвело до російської агресії в Україні

Вакуум безепеки після того, як Україна відмовилася вд ядерної зброї, призвів до війни

29 квітня 2022, 12:33
Поділіться публікацією:

Російське вторгнення спричинив вакуум безпеки після того, як Україна відмовилася від ядерної зброї, однак не змогла вступити в НАТО. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці у Твіттері.

Кулеба пояснив, що призвело до російської агресії в Україні

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Україна відмовилася від ядерної зброї заради миру в усьому світі. Тоді ми стукалися у двері НАТО, але вони так і не відчинилася. Вакуум безпеки призвів до російської агресії. Світ зобов'язаний забезпечити безпеку України, і ми просимо країни вирішити, які гарантії безпеки вони готові надати", — заявив Кулеба у Твіттері.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами. Також у селі Якимівка (поблизу Мелітополя) патріоти руху опору підірвали залізничний міст, який був однією з основних артерій постачання озброєння та палива для техніки окупантів із Криму до Мелітополя.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука. Михайло Подоляк вважає, що Кремлю не цікавим є обмін Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини