Головна Новини Оборона 2022 Кремль визнав, що не досяг своїх цілей в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль визнав, що не досяг своїх цілей в Україні

Пєсков повідмив, що Росія не досягла своїх цілей у війні

23 березня 2022, 13:23
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков дав відповідь на запитання журналіста стосовно досягнутих Путіним цілей в Україні після повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на CNN.

Кремль визнав, що не досяг своїх цілей в Україні

Пєсков - фото з відкритих джерел

"Ну, по-перше, ще немає. Він ще не досяг", — передає слова Пєскова щодо цілей Путіна CNN.

Також речник Кремля стверджує, що наступ Росії на території України "йде в суворій відповідності з планами і цілями, які були встановлені заздалегідь", попри те, що, за словами Пєскова, жодних цілей досі не досягнуто.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти зазнали суттєвих втрат у Запорізькій області. Як стало відомо, наші захисники знищили десятки окупантів та ще кількох взяли в полон.

Також "Коментарі" писали, що у Міноборони Великобританії розкрили подальші плани окупантів в Україні. Російські війська готуються до конртнаступу. Зараз російські війська в Україні зайняті тим, що проводять перегрупування, перш ніж знову кинути всі свої сили на виконання поставлених Кремлем завдань. При цьому на півночі країни бої залишаються найчастіше статичними. Проваливши наступ на Київ 24 лютого, російські війська зосередилися на бомбардуванні українських міст. 

Читайте на порталі "Коментарі": російська армія виснажена і має низку проблем: у Пентагоні озвучили ключові. З кожним днем війни в Україні у Росії збільшується кількість проблем, які унеможливлюють наступ. Російським військовим катастрофічно не вистачає не лише їжі та боєприпасів, а й навіть палива для кораблів у Чорному морі та теплого одягу для солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини