Головна Новини Оборона 2022 Красноярський край у вогні: одразу в декількох населених пунктах РФ спалахнули пожежі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Красноярський край у вогні: одразу в декількох населених пунктах РФ спалахнули пожежі (ВІДЕО)

Вогонь охопив десятки будівель

7 травня 2022, 17:05 comments1110
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Красноярському краї (РФ) вогонь розбушувалася відразу в кількох населених пунктах. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Красноярський край у вогні: одразу в декількох населених пунктах РФ спалахнули пожежі (ВІДЕО)

Фото іллюстративне / Pixabay

Так, за інформацією Страткому ВСУ, відразу в десяти населених пунктах Красноярського краю сталися пожежі. Повідомляється, що вогнем охоплено понад дві сотні будівель.

" Благодатний вогонь продовжує сходити на землі орків. ...горять понад 200 будівель, а гасити їх нема кому", — повідомляє СтратКом ЗСУ .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Арестович розповів, коли у Росії почнеться криза сприйняття втрат. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 7 травня втрати окупантів склали приблизно 25 100 (200) осіб. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що росія завдала ракетного удару по Одесі : що відомо (ВІДЕО). Інформація про постраждалих наразі відсутня. У кількох районах міста видно густий дим. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що паливний дефіцит в Україні : експерти розповіли, що чекає на водіїв найближчим часом. Профільні експерти та учасники ринку по-різному оцінюють перспективи подолання дефіциту палива в Україні.Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що "Судний день" 9 травня: чого чекати від росії та колективного Заходу. Експерти вважають, що президент Росії Володимир Путін продовжуватиме шантажувати світ ядерною зброєю. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини