Головна Новини Оборона 2022 Коли ЗСУ підуть у контрнаступ проти Росії: в ОП повідомили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли ЗСУ підуть у контрнаступ проти Росії: в ОП повідомили подробиці

Арестович повідомив умови для контрнаступу в ЗСУ

26 квітня 2022, 20:12 comments3125
Поділіться публікацією:

Збройні сили України підуть у контрнаступ проти російських окупантів, як тільки до України надішлють важке озброєння міжнародні партнери. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі 24 каналу.

Коли ЗСУ підуть у контрнаступ проти Росії: в ОП повідомили подробиці

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Арестович зазначив, що наступ здійснити набагато складніше, ніж оборону. Радник голови Офісу президента підкреслив, що в нас немає важкого озброєння від західних партнерів, достатнього для здійснення контрнаступу. 

"Наступ – це набагато більш складний вид бойових дій, ніж оборона. Разів у 10 складніший. Треба зробити наступальне угруповання... Наступ – це є величезні втрати, і дуже важко це робити. Маємо і угруповання мати, і тили, – сказав Арестович. – У нас важкої зброї немає. Нам вона потрібна. Як тільки надійшла зброя – відразу переходимо в контрнаступ. Ми готові – питання лише у зброї. Я бачу, що є шанси, що це питання вирішиться", — заявив в ефірі телеканалу Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", найбільший в історії України хабар пішов на потреби української армії. Найбільший за час існування нашої країни хабар, за допомогою якого  намагались купити керівників НАБУ  і САП, вже  перераховано  для потреб обороноздатності України.

Також "Коментарі" писали, що в окупованому Херсоні окупанти представили "нового голову Херсонської ОДА": подробиці. За інформацією народного депутата України, новим "головою" окупованого регіону став Володимир Сальдо. Він був українським політиком.

Читайте на порталі "Коментарі": Росія відповіла на пропозицію України провести переговори в Маріуполі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини