Головна Новини Оборона 2022 Коли Україна перейде у контрнаступ - військовий експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Україна перейде у контрнаступ - військовий експерт

Наступальні дії розпочнуться після того, як будуть повністю укомплектовані повноцінні підрозділи

15 травня 2022, 12:27
Поділіться публікацією:

Переломний момент, коли українські військові підуть у контрнаступ, відбудеться однозначно влітку. Про це під час цілодобового телемарафону повідомив військовий експерт Сергій Кузан.

Коли Україна перейде у контрнаступ - військовий експерт

Війна України. Фото - з відкритих джерел

Так, за словами Кузана, все зараз залежить від того, якими темпами надходитиме західне озброєння. На сьогодні мало того озброєння, що є в Україні, щоб настав переломний момент.

Експерт також зазначив, що якщо всі домовленості з партнерами будуть стримані, протягом літа відбудеться серйозний перелом на фронті.

"Коли у нас будуть укомплектовані повноцінні підрозділи, тоді можна буде говорити про наступальні дії. Поки що нам вдається тільки посилювати вже наявні ресурси. Це допомагає нам виграти час, а час грає на нашу користь", — сказав експерт.

Також Кузан зазначив, що західна зброя, яку вже встигли доставити в Україну, успішно використовується на полі бою. Українські військові в найкоротший термін освоюють нове озброєння.

"Західні партнери, які постачали нам озброєння, здивовані рівнем майстерності наших артилеристів. Тому що з такою швидкістю, з якою вони освоюють західне озброєння, а я нагадаю, що артилерійське озброєння – це складна математика, це унікальний досвід, коли в бойових умовах проводиться та екстрений курс навчання та одразу застосування. Тобто українці справді показує високий клас", — додав Кузан.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Генштабі ЗСУ прокоментували ситуацію станом на 15 травня. За інформацією джерела, супротивник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні.

Також портал "Коментарі" писав про те, що Україна перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення-2022". Український гурт Kalush Orcestra з відомою піснею "Стефанія" за результатами голосування зайняв перше місце, обігнавши Великобританію та Іспанію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини