Головна Новини Оборона 2022 81 день війни: яка зараз ситуація в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

81 день війни: яка зараз ситуація в Україні

Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні

15 травня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні розпочалася вісімдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському військовому вторгненню. На офіційній сторінці Генштабу Збройних Сил України у Facebook повідомили, яка зараз ситуація в Україні.

81 день війни: яка зараз ситуація в Україні

Війна України. Фото - з відкритих джерел

За інформацією джерела, морально-психологічний стан у підрозділах супротивника залишається на низькому рівні, ворожі підрозділи продовжують зазнавати втрат у живій силі та техніці.

На Волинському та Поліському напрямках окупанти не проводять активних дій. Водночас зберігається ймовірність ракетно-бомбових ударів із території республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку ворог продовжує охорону ділянки українсько-російського кордону у Брянській та Курській областях. Водночас окупанти продовжують обстрілювати Чернігівську та Сумську області.

На Слобожанському напрямку російські військові займаються перегрупуванням своїх підрозділів. Також проводять поповнення запасів боєприпасів на відновлення наступальних можливостей.

На Харківському напрямку активних бойових дій з боку окупантом не проводяться.

На Слов'янському напрямку ворог здійснював обстріл підрозділів Сил оборони України, а також робив спробу прорвати оборону українських військ. Проте спроби не мали успіху. Для відновлення наступу у напрямку Барвінкового та Слов'янська, окупанти проводять перегрупування військ.

На Южнобузькому напрямку противник утримує зайняті позиції.

У Маріуполі, як і раніше, триває блокування наших підрозділів у районі заводу "Азовсталь". Авіаційні удари та артилерійські обстріли не припиняються.

Варто зазначити, що за минулу добу підрозділами протиповітряної оборони Сухопутних військ та Повітряних Сил було збито вісім повітряних цілей: сім БПЛА типу Орлан-10, один літак.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що дружину загиблого бійця полку "Азов" зустріли з пологового будинку його побратимиНовонародженого хлопчика назвали Іллею, саме так хотів назвати сина чоловік Тетяни.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Росія використовує у своїй пропаганді експерта, якого заарештовували за педофілію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини