Головна Новини Оборона 2022 Київську область повністю звільнили від російських окупантів - Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Київську область повністю звільнили від російських окупантів - Міноборони

Міноборони повідомило, що в Київській області більше не залишилося окупантів

2 квітня 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

Усі Київщина звільнена від російських окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила заступниця міністра оборони Ганна Маляр на своїй сторінці у Фейсбуці.

Київську область повністю звільнили від російських окупантів - Міноборони

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область – звільнені від загарбника", — повідомила Ганна Маляр у своєму дописі.

Окрім цього в поліції заявили, що тепер у визволених населених пунктах Київської області буде діяти посилена комендантська година з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня (населені пункти Броварського, Вишгородського та Бучанського районів, що перебували під російською окупацією та звільнені українськими силами оборони).

"У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях населених пунктів та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки", — повідомляють у поліції.

Наразі українські правоохоронці проводять зачистку у звільненій від окупантів Бучі. Силовики та вибухотехніки перевіряють кожний двір, щоб відшукати всі "сюрпризи", залишені російськими окупантами.

Як повідомляли раніше "Коментарі", санкцій проти РФ недостатньо: в ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії. Західні країни мають остаточно визначитися зі своїми діями. Захід має або почати рішуче підтримувати Україну у війні, або прямо сказати, що Україна має воювати до останнього свого громадянина.

Також "Коментарі" писали, що Кремль активізував війська в Придністров'ї: Україна готується до провокацій. РФ не дотримується жодних правил ведення війни, тож з її боку провокації можуть бути будь-якими. 

Читайте на порталі "Коментарі": Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини