Головна Новини Оборона 2022 Кремль активізував війська в Придністров'ї: Україна готується до провокацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль активізував війська в Придністров'ї: Україна готується до провокацій

Міноборони України готується до провокацій з боку військових РФ у Придністров'ї

2 квітня 2022, 19:00
Поділіться публікацією:

Росія активізовує свої так звані "миротворчі" війська, які перебувають на території окупованої Молдови в Придністров'ї. Міноборони України повідомляє, що готується до провокацій з боку РФ. Як пишуть "Коментарі", таку заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час ефіру телемарафону.

Кремль активізував війська в Придністров'ї: Україна готується до провокацій

Ганна Маляр - фото з відкритих джерел

Маляр підкреслила, що зараз не час "розслаблятися", адже Кремль займається перегрупуванням військ. У подальшому військове керівництво України очікує на наступ російських військових по Слобожанському, Донецькому й Луганському напрямках. Також не залучені раніше підрозділи ЗС РФ починають демонструвати активні дії.

“РФ активізує свої війська, які знаходяться на території Молдови, так званої Придністровської невизнаної республіки. Можливо, це робиться для провокацій. Ми повинні готуватись до будь-яких сценаріїв”, — зазначила Ганна Маляр в ефірі.

Заступниця міністра оборони України також наголосила, що РФ не дотримується жодних правил ведення війни, тож з її боку провокації можуть бути будь-якими. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї. Радник голови ОП зазначив, що застосування хімічної зброї не має жодного сенсу у боротьбі з військовими, вона розрахована на масову поразку цивільних.

Також "Коментарі" писали, що радник голови Офісу президента Олексій Арестович дав прогноз стосовно реалістичності намірів вищого керівництва Росії захопити Донецьку та Луганську області. Як повідомив Арестович, на сході України наразі "зав'язується основна драма другої половини цієї війни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини