Головна Новини Оборона 2022 КаМАЗами звозять трупи росіян: як минула ніч на Луганщині
commentss НОВИНИ Всі новини

КаМАЗами звозять трупи росіян: як минула ніч на Луганщині

Окупанти зазнали втрат під час штурму позицій ЗСУ в Луганській області

20 квітня 2022, 10:02 comments2372
Поділіться публікацією:

Ніч на лінії фронту в Луганській області пройшла більш-менш спокійно, говорить голова військової адміністрації Сергій Гайдай, коментуючи втрати ворога після відбитих атак в ефірі телемарафону.

КаМАЗами звозять трупи росіян: як минула ніч на Луганщині

Фото Телеграм Луганська ОВА

"Не було величезної навали в Рубіжному, Попасній. Трохи менше наступів та обстрілів. Бачимо, що всі їх минулі атаки та намагання прорвати нашу оборону не пройшли безкарно", — говорить Сергій Гайдай.

На окупованих територіях лікарні заповнені пораненими окупантами. Також він додав, що ворог КаМАЗами звозить трупи загиблих військових ближче до Луганська, підбита ворожа техніка залишається. Тобто ворог зазнав значних втрати, здійснюючи атаки.

Поки що на лінії фронту трохи зменшилася кількість обстрілів та атак. Ворог або чекає підкріплення, або перегруповується, додавє голова ОВА.

З початку анонсованої битви за Донбас українські військові на позиціях відчули нову хвилю наступу, адже було збільшено кількість обстрілів, окупанти намагалися зробити прориви, стягнули більше важкої техніки — понад 100 одиниць.

Однак наразі за майже два місяці окупантам не вдається посунути лінію фронту та прорвати оборону по лінії Золотого і Попасної. Хоча там щодня вся місцевість обстрілюється з усього озброєння, яке є в рф: мінометів, артилерії, з танків, авіації, РСЗВ "Град", "Смерч", ракетами тощо. 

Як повідомляв портал "Коментарі", за інформацією голови ОВА Сергія Гайдая вночі на 20 квітня ворог обстріляв Новодружеськ. В Донецькій області населені пункти в Торецькому напрямку, завдано ракетного удару по Краматорську. Є загиблі та поранені. В прифронтових зонах триває евакуація населення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/luhanskaVTSA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини