Головна Новини Оборона 2022 Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу

Донецька та Луганська області потерпають від обстрілів окупантів

20 квітня 2022, 08:29
Поділіться публікацією:

У Луганській області окупанти атакують українські позиції та намагаються просунутися вглиб Попасної, робив спроби штурму Рубіжного та Сєвєродонецька. Після цих боїв понад 100 росіян отримали поранення, кількість вбитих не уточнюється.

Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу

Фото Телеграм Луганська ОВА

Близько 130 поранених перебувають в лікарні  Новоайдару. ЗСУ відбили 10 атак, знищено 12 танків, 28 одиниць броньованої та дві одиниці автомобільної техніки, одну артилерійську систему, один ворожий літак Су-34, один вертоліт Ка-52, чотири безпілотні літальні апарати та одну крилату ракету.

За інформацією голови ОВА Сергія Гайдая вночі на 20 квітня ворог обстріляв Новодружеськ. Населений пункт без газу, в центрі загорілося два будинки. Під обстріли потрапило й Гірське, в Лисичанську розмінували ще три багатоповерхівки, перевірено 10 будинків.

На Донеччині 19 квітня окупанти завдали ракетного удару по інфраструктурному об'єкту в Краматорську. Є інформація про одного загиблого та троє поранених місцевих мешканців. За добу загинуло троє осіб у Краматорську, Авдіївці та Благодатному, поранення отримали п'ять осіб з них одна дитина. Точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі не встановлено.

В небезпечній зоні підконтрольній Україні, де ідуть постійні обстріли, залишаються — 350-370 тисяч, без врахування Маріуполя та Волновахи. До 24 лютого там проживало 1 млн 680 тисяч осіб.

Увечері 19 квітня окупанти робили спроби наступу на Торецькому напрямку, в цьому районі від ударів пошкоджено два освітні заклади та житлові будинки. Окупанти вели обстріли вздовж всієї лінії розмежування.

В області за добу окупанти обстріляли 12 населених пунктів: Маріуполь, Авдіївка, Вугледар, Мар’їнка, Краматорськ, Новогродівка, Торецьк, Миколаївка, Благодатне, Орлівка, Рубці, Привілля. Ворог гатив з реактивних систем залпового вогню "Град", танків, важкої артилерії, кидав ракети. За інформацією поліції, пошкоджено житлові будинки, школа, дитячий садок, підприємства, магазини, залізнична колія.

Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів.

Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 2
Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 3
Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 4
Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 5
Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 6
Втрати ворога на фронті в Луганській і Донецькій областях: головне за добу - фото 7



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини